Martin Novotný

Kdo jsou antiislamisté?

12. 01. 2016 9:30:00
Po zrušení fb stránky "Islám v ČR nechceme" je tu zase mnoho povyku pro nic. Během pár hodin, maximálně dnů, po smazání nahlášených příspěvků, budou opět fungovat. Ale kdo jsou vlastně ti lidé, kteří ho podporují?

Jako někdo nechápe lidi, co mají rádi jiné lidi a říká jim, pro někoho možná posměšně, "Sluníčkáři". Tak já zase přestávám chápat lidi, co jiné lidi a to čemu věří rádi nemají a samy se zvou normálními. Slovo "normální" se u popisu sebe sama vyskytuje až nenormálně často. Normálně vyrůstali. Normálně hráli fotbal. Normálně chodí do práce. Normálně chodí do hospody. Normálně mají muže/ženu a děti. A především se baví s normálními lidmi. Zkrátka pozor, aby náhodou nevybočovali, aby neztratili ten status "jsem normální".

Tahle normálnost se šíří jako rakovina. A když už to vypadá, že víc protiřečit si nemohou, tak přidají další přívlastek. "Slušný"

Jsem slušný Čech. Jsem slušný, normální Čech, co..

..nepřeje nikomu znásilnění jeho přítelkyně, ženy ani dcer, protože zastává jiný názor.

..nenálepkuje značkou "extremista" všechny lidi, co mají jinou barvu kůže.

..věří v historickou hodnotu naší země.

..nešíří strach a nenávist.

..JE INFORMOVANÝ.

Nechme každého, ať si sáhne do svědomí, jak že je slušný, normální a především informovaný. V ČR je sotva pět a půl uprchlíka, ale hysterie tu jede na plné obrátky. Nejde ani tak o spor o uprchlíky, ale ideologickou podstatu. Slušní Češi se bojí, že jim uprchlíci vezmou práci a peníze. Taky bych se bál kdybych byl slušný Čech. Už teď nás tady v ČR dřou všichni z kůže. 8 hodin denně musíme makat. Nemáme to ani pořádně zaplacené. A ti hnusní imigranti, ta zvěř, ti dovedou makat i 12 hodin. Dokáží makat natolik, že si pak rozjíždějí vlastní živnosti a berou tak slušným Čechům ještě víc práce. A...

Dobře, práce je až druhý pilíř strachu. První je samozřejmě nevychovanost těchto hord, co se na nás valí a jejich agresivita ke všemu neislámskému. Jakýkoliv hoax nebo pravdivá zpráva je vítána s nadšením, jak že to měli ti slušní Češi zase pravdu. Jak ti, co se ještě nebojí, by se měli bát a ti, co se už bojí, by se měli více stmelovat a být si navzájem oporou.

Přeloženo: "Hahaa, vy multikulturní fašouni, co manipulujete děti večerníčkama, vidíte, my vám to říkali. My teď musíme myslet na národ a bránit ho. My slušný český lid!"

Tihle lidé jsou tak skálopevně přesvědčeni, že jak jsou normální, tak mají pravdu, že každou alternativu, která by popírala jejich názor, vehementně odmítají a brání svojí iluzi. Imigranti sem jdou jenom kvůli tomu, aby mohli někomu ubližovat. Tímhle přístupem bude akorát pokračovat eskalace napětí a bude se vynakládat spousta kontraproduktivní energie, která by mohla být využita na řešení skutečného problému. Ale to by si spousta lidí musela přiznat, že se mýlí a že imigranti jsou vlastně taky jenom lidi..

A pak tu máme ještě jeden a to zásadnější problém. Tím jsou manipulátoři veřejného mínění. Ti nejvíc ze všech slušní Češi. Jako pan Konvička, pan Okamura, pan Brichta a jim podobní. Tihleti přiznají mýlku, jen za nějaké teplé místečko někde, kde nebudou muset dělat a jen řvát a šířit dál nenávist a strach. Těm nejde ani tak o ten náš slušný, normální lid, jako o jejich slušně vydělané chechtáky a volební hlasy. Samozřejmě teď ne. Jasně, že každý říká, jak do politiky nechce, ale uvidíme, kolik pochybných pravicových stran se zase objeví, protože "už se nemohou dívat, jak český národ skomírá."

Zrušení fb stránek těchto slušných, normálních lidí mi radost neudělalo. Povede to jen k posílení jejich spravedlivé víry o vlastní pravdě. Nicméně musíme pamatovat na to, že je zrušil fb a ne nějaký státní orgán. Nechci se zastávat Cukrhorových poskoků, ale takováhle stránka jako "Islám v ČR nechceme" musí mít denně několik nahlášených příspěvků a ono není úplně easy udělat takové rozhodnutí, co že už je za hranicí...

Autor: Martin Novotný | karma: 11.51 | přečteno: 1321 ×
Poslední články autora